Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,                                                       
ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ                           
             ΟΑΕΕ
      ΓΡ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ        

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΙΚΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ

Εξυπηρέτηση όλων των συνταξιούχων του Ο.Α.Ε.Ε. που έχουν  βιβλιάρια Ι.Κ.Α. για θέματα ασφαλιστικής ικανότητας από τον Ο.Α.Ε.Ε.
Ο ΟΑΕΕ ενημερώνει τους συνταξιούχους του, μετά από συνεννόηση των Διοικήσεων των φορέων  Ι.Κ.Α. και Ε.Ο.Π.Υ.Υ., ότι από 01/04/2016 οι άμεσα συνταξιούχοι γήρατος ή αναπηρίας αορίστου χρόνου χωρίς προστατευόμενα μέλη, δηλαδήόλοι οι συνταξιούχοι του Ο.Α.Ε.Ε. πλέον θα εξυπηρετούνται για θέματα ασφαλιστικής ικανότητας από τον Οργανισμό μαςκαι για θέματα χορήγησης παροχών σε είδος από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σύμφωνα με το τόπο κατοικίας του συνταξιούχου.
 Ως εκ τούτου όσοι παλιοί συνταξιούχοι έχουν ακόμα στα χέρια τους βιβλιάρια Ι.Κ.Α. θα πρέπει οι ίδιοι ή εκπρόσωποι τους (χωρίς εξουσιοδότηση) να προσέρχονται στα κοντινότερα περιφερειακά τμήματα του Ο.Α.Ε.Ε., προκειμένου να τεθεί σφραγίδα επί του βιβλιαρίου Ι.Κ.Α. με την ένδειξη συνταξιούχος του Ο.Α.Ε.Ε.
Επισημαίνεται ότι δεν αφορά τους συνταξιούχους με βιβλιάρια Ο.Α.Ε.Ε. ή σε όσους έχει τεθεί σφραγίδα στα βιβλιάρια του Ι.Κ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Κ.Α

Καλωσορίσατε στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία «Βεβαίωση Συντάξεων (Για Φορολογική Χρήση)».
Μέσω της υπηρεσίας αυτής, έχετε τη δυνατότητα πληκτρολογώντας τα απαιτούμενα ασφαλιστικά σας στοιχεία να εκδόσετε τη «Βεβαίωση Συντάξεων Για Φορολογική Χρήση». Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) και του ενταχθέντος κλάδου σύνταξης τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ (δηλαδή τα τέσσερα πρώτα ψηφία του Α.Μ. ΔΙΑΣ ειναι 0150, 0151 και 0416 αντίστοιχα).

Πληροφορίες/Οδηγίες
Βλέπε εδώ δείγμα ενημερωτικού σημειώματος
Κάτοικος
Α.Μ. (γράμματα & νούμερα)
Α.Μ. ΔΙΑΣ (χωρίς κενά)
A.M.K.A.
Α.Φ.Μ.
Έτος
Κωδικός Οπτικής Επιβεβαίωσης

Ανανέωση
Εισάγετε εδώ τον Κωδικό Οπτικής Επιβεβαίωσης
όπως εμφανίζεται αριστερά


Καθαρισμός