"ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ" και "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ"!

"ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ" και "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ"!
"ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ" και "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ"!

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΤΥΠΑ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2015...

Μέσω του συστήματος TAXISnet, μπορούν οι πολίτες να εκτυπώσουν τα έντυπα τελών κυκλοφορίας για το 2015 τα οποία αφορούν σε 6,3 εκατ. οχήματα (επιβατικά, δίκυκλα, φορτηγά αυτοκίνητα, λεωφορεία δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης).

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν:


A) είτε ως πιστοποιημένοι χρήστες, με τους προσωπικούς τους κωδικούς (www.gsis.gr -> υπηρεσίες προς πολίτες -> τέλη κυκλοφορίας)


B) είτε ως μη πιστοποιημένοι χρήστες, καταχωρώντας τον Α.Φ.Μ. και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος τους (www.gsis.gr -> υπηρεσίες προς πολίτες -> περισσότερα -> ΝΕΟ: Εκτύπωση Εντύπων Τελών Κυκλοφορίας και Κατάσταση Οχημάτων -> Χωρίς Κωδικούς TaxisNet)
Όσοι πολίτες δεν έχουν άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορούν με τον Α.Φ.Μ. και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος τους, να μεταβούν στις τράπεζες και να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας λαμβάνοντας τη σχετική απόδειξη.
Η εμπρόθεσμη καταβολή τελών κυκλοφορίας είναι μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Κ.Α

Καλωσορίσατε στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία «Βεβαίωση Συντάξεων (Για Φορολογική Χρήση)».
Μέσω της υπηρεσίας αυτής, έχετε τη δυνατότητα πληκτρολογώντας τα απαιτούμενα ασφαλιστικά σας στοιχεία να εκδόσετε τη «Βεβαίωση Συντάξεων Για Φορολογική Χρήση». Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις κατηγορίες των συνταξιούχων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ(τ.ΕΤΕΑΜ) και του ενταχθέντος κλάδου σύνταξης τ.ΤΑΠ-ΟΤΕ (δηλαδή τα τέσσερα πρώτα ψηφία του Α.Μ. ΔΙΑΣ ειναι 0150, 0151 και 0416 αντίστοιχα).

Πληροφορίες/Οδηγίες
Βλέπε εδώ δείγμα ενημερωτικού σημειώματος
Κάτοικος
Α.Μ. (γράμματα & νούμερα)
Α.Μ. ΔΙΑΣ (χωρίς κενά)
A.M.K.A.
Α.Φ.Μ.
Έτος
Κωδικός Οπτικής Επιβεβαίωσης

Ανανέωση
Εισάγετε εδώ τον Κωδικό Οπτικής Επιβεβαίωσης
όπως εμφανίζεται αριστερά


Καθαρισμός